La legende des deux freres

 Connaissez-vous la LÉGENDE des deux frères ?

 

Lang geleden in de vroege Middeleeuwen vonden twee broers een prachtige gewonde zeemeermin, bij zonsopgang en aan de rand van de zee in de Languedoc, bij Cap d’Agde . Ze verzorgden die een lange tijd. En natuurlijk werden ze waanzinnig verliefd. Liefde kan soms destructief zijn en in hun liefdegekte hebben ze elkaar gedood.

 

De zeemeermin smeekte Poseidon, de god van de zee, voordat hij terug keerde naar de golven om de twee broers vorm te geven ter herinnering aan hun passie en daarop bouwde de God van de zee twee majestueuse rotsen, waar de twee broers de zeemeermin hadden gevonden. Deze twee rotsen zijn tegenwoordig nog steeds zichtbaar. Ze liggen aan het einde van het strand de Grande-Conque in Cap d’Agde.

 

Moerland/Novasol voor fijne vakantiehuizen in deze streek (Languedoc) . Ook al reserveringen mogelijk voor 2020!  Zie onze site – Moerland.com – . Bij een reservering komt u automatisch op de site van Novasol voor verdere afhandeling van de reservering. En let op, nog meer huizen binnenkort met de bekende “Moerland service” in de LANGUEDOC.
Tel.nummer bureau Prades +33 469 966 446.
Kantoor geopend  in najaar, winter en voorjaar van 10.00 tot 16.00 uur behalve op woensdag , zaterdag en zondag.  In het zomerseizoen ook op zaterdag. Telefonisch wel bereikbaar op deze dagen.

Prachtig luxueus appartement te huur in Cap d’Agde: Zie via deze link

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.