Onze nieuwe aanwinsten voor 2018 – Kent u ze al?

Zoals elk jaar vallen er huizen af in de verhuur , door verkoop, de eigenaar komt zelf in Frankrijk wonen of andere redenen. Maar daartegenover hebben we weer een hele serie  nieuwe huizen in de verhuur. U kunt deze villa’s ook zien in ons thema: Nieuwe vakantiehuizen. 

 

3.07 – La Cigaliere

Mooie villa in het kleine gehucht Reals, dichtbij het kanocentrum en de rivier de ORB. Het privé zwembad heeft een inlooptrap en onderwaterverlichting. Op slechts 2 minuten lopen is een leuk restaurant ‘de Auberge de Réals’.

4.86 – L’Accent d’Ici

Laat u betoveren door L’Accent D’Ici. Dit mooi ingerichte huis met zwembad is een combinatie van authenticiteit en design. Alles is hier aanwezig om een onvergetelijke vakantie te vieren.

 

5.32 – Sous les Muriers.

Wat een heerlijke vakantiewoning en wat een rust! De enige die uw privacy hier kunnen versturen zijn de plaatselijke herten. Voor de nodige beweging kunt u direct wandelen vanuit de villa of u laat u verwennen op het terrasje ‘Au panier de Julie’ in Félines-Minervois (op 2 kilometer).

 

6.18 –  Sans Souci

Sfeervol ingericht vakantiehuis in de groene en boeiende omgeving van Lamalou les Bains. Door de hoge ligging heeft men vanaf het terras hier een prachtig uitzicht op de vallei. Lamalou staat bekend om zijn kuuroord, maar ook als u actief wilt zijn biedt de omgeving veel mogelijkheden.

6.43 – La Siège

La Siège is een comfortabel huis met prachtig uitzicht en ligt net buiten het authentieke dorpje Olargues in een schitterend bergachtig gebied in het nationale natuurpark van de Haut Languedoc, een must voor de wandelliefhebber.

8.13 La Méditerranénne

Comfortabel en zonnig huis gelegen in een rustige omgeving in het typisch Zuid franse dorp Montblanc. Vanuit het huis uitzicht op de tuin met het zwembad en ruim overdekt terras. Het gezellige stadje Pezenas en Cap D’Agde liggen op zo’n 15 km afstand.

9.02 – Val de Camandre

Onze unieke villa in de Provence!
Deze villa brengt u naar het kanton Fayence, dat zich situeert tussen Grasse en Draguignan en dat verschillende Provençaalse dorpen omvat. Het huis Val de Camandre ligt op een lager gelegen vlakte aan de rand van een dorp .

 

Een kleine impressie van onze streek Occitanie ( Languedoc)

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s