Moerland Vakantiehuizen huren met sauna

Geniet van het mooie najaarsweer in Zuid Frankrijk en ook van de sauna in één van deze fijne vakantiehuizen

Het najaar is een prachtige periode om in de Languedoc op vakantie te gaan.  Prachtige najaarskleuren, de Vin Nouveau proeven, fijne wandelingen maken, lange fietstochten, terrasje pakken in één van die mooie dorpen, strandwandeling maken of een goed boek lezen.

Onze selectie van vakantiehuizen met sauna

Pierradore – Vakantiehuis met sauna in Assignan

Luxe smaakvolle villa met airco, een als bibliotheek ingerichte torenkamer en een grote garage met 4-p. sauna aan de rand van het schilderachtige dorp Assignan. Een Midi-tuin met overdekte terrassen, een betegeld, te verwarmen zwembad, jeu-de-boules baan en barbecue. Panoramisch uitzicht over wijngaarden, bergen en op heldere dagen de Pyreneeën.

 

Le Palatin – Villa met sauna in Caunes-Minervois

Aan de rand van het pittoreske dorpje Caunes-Minervois ligt deze mooie en comfortabele vrijstaande vakantiewoning met privé zwembad en infrarood sauna. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het dorp, de wijnvelden van de Minervois en de Pyreneeën. Het dorp met de middeleeuwse abdij ligt op loopafstand en biedt alle voorzieningen en leuke terrasjes.

 

Annabelle – Vakantiehuis met sauna

Ontdek het hart van de Hérault tijdens uw zonvakantie in de vakantiewoning ‘Annabelle’. De landelijke uitstraling en Franse sfeer zijn de perfecte basis voor een heerlijke vakantie uw gezin. Het veilige afgesloten zwembad, met een leuk apart badje en het kindergedeelte in de grote tuin maken de woning zeer geschikt voor kinderen. En … binnen wacht u een verrassing !

Casa Berlou – Vakantiewoning met zwembad en sauna

Deze villa met studio, aan de rand van de wijngaarden van het bekende dorp wijndorp BERLOU, in de Parc National de Languedoc, ligt erg rustig. Geen verkeer en gelijk de wandelschoenen aan, de wijngaarden in. Of rustig op het fijne terras aan het zwembad van het wijntje genieten dat van de plaatselijke wijnboer komt! Het streek restaurant “Le Faitout” ligt op een minuut of 5 lopen!  Sauna in de studio!

 

 

Maison d’Ambre – Vakantiehuis met sauna

Op een half uurtje van de Middellandse Zee stranden van Narbonne ligt het levendige dorp Quarante in een prachtige omgeving. Maison d’ Ambre ligt aan de rand van het dorp in een rustige wijk. Het dorp heeft een eigen Cave Coöperatief waar u wijn kunt proeven. De ruime, lichte villa ligt op het zuiden en is geheel omheind

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s