‘Voor mij mag het best iets eenvoudiger’

Bent u zo iemand van ‘Voor mij mag het best iets eenvoudiger’ (of voordeliger) en denkt u bij Moerland Verhuur niks te vinden voor uw vakantie? Dan vestig ik graag even uw aandacht op de volgende huizen die we in ons bestand hebben. Geen zwembaden, geen overbodige luxe, maar gewoon leuke en gezellige vakantiehuizen met allemaal hun eigen voordeel. (en overal WIFI)

Me Plaï: een prachtig gerenoveerd vakantiehuis met nog de oude stenen muren zichtbaar. Dikke muren en daardoor best lekker koel. Op loopafstand van de Orb en hier zijn maar liefst 3! honden toegestaan.

Les Rosiers: een eenvoudige gîte in Cessenon, op loopafstand van het dorpscentrum met restaurantjes, bakker, etc. EN u loopt ook zo naar de rivier met strandje en een kinderspeelplaats.

Le Roc: vakantiewoning in het leuke Roquebrun, op loopafstand van de rivier met strandje EN airconditioning, dus toch nog luxe.

L’Eucalyptus: compleet vakantiehuis met een klein riviertje door het dorp en op slechts 5 km van het levendige Saint Chinian.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s