We hebben een naam: Occitanie

occitanieEindelijk is de nieuwe naam van onze prachtige regio gekozen: Occitanie! Het klinkt als een sprookje, Occitanie, Occitanie, Occitanie. Een naam uit Duizend-en-één-Nachten, die door de wijngeest uit de fles gebracht is.

Maar wat doen we met onze ‘oude’ naam? Iedereen kent ons als ‘Languedoc’! Huizen huren in de Languedoc, wijn uit de Languedoc, olijven uit de Languedoc. Dat wordt een karwei zeg, om dat allemaal te veranderen. En waar gaat u op zoeken op internet, met welke zoekwoorden? Googled u ‘vakantiehuis Languedoc’ (bestaat officieel niet meer) of ‘vakantiehuis Occitanie’ (bestaat nog niet)? Voorlopig stoppen we die geest nog even tot de nek terug in de fles en gaan we even aanzien en afwachten hoe de ingebruikname van onze nieuwe naam verloopt. beetje bij beetje zult u het op onze website zien verschijnen en dan weet u in ieder geval dat het die naam uit ‘Duizend-en-één-Nachten’ is. Sprookjes en vakantie is ook gewoon een goede combinatie. Boekt u uw eigen sprookje in Occitanie op 2 oktober? Vermeld dan ‘Occitanie‘ bij het reserveren en krijg de reserveringskosten cadeau!

Klik hier voor meer info over de Franse regio.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s