Tour de France – 11e etappe – 13 juli 2016

De 11e touretappe van de Tour de France 2016 op 13 juli gaat van Carcassonne naar Montpellier en doet daarbij veel bekende dorpjes aan. Het is altijd een enorm spektakel, eerst komt de reclamekaravaan langs die kwistig rondstrooit met allerlei leuke ‘Tour’- en reclamehebbedingetjes. Daarna komen de wielrenners langs, hun komst aangekondigd door het gebrom van de helicopters in de verte! Als ze eenmaal langskomen is het zo voorbij. Woosh, en ze zijn langs. De mooiste plekken om te kijken zijn berghellingen, bochten en in de dorpjes. Houdt er rekening mee dat de wegen rond de etappe een groot deel van de dag afgesloten zullen zijn. Als u gaat kijken en u gaat met de auto, neem dan een koelbox met drinken, zonnebrand, parasolletje en stoeltjes mee, want het is een lange zit. En let goed op de kinderen!!! Rond de route hebben we nog leuke villa’s vrij, dan hoeft u niet eens de auto in om de Tour live mee te maken!

In Saint Chinitourroutean: Maison du Jasmin

In Prades sur Vernazobres: diverse villa’s

In Caunes Minervois: nog 3 villa’s beschikbaar

In La livinière: Les Ilots en Les Coquelicots

In St Geniès de Fontedit: Les Palmiers

In Cessenon-sur-Orb: nog 2 villa’s beschikbaar

 

tour etappe-11-route

Een gedachte over “Tour de France – 11e etappe – 13 juli 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.