Hoera! Hoera! Hoera!

Fijne Koningsdag!!!

Het blijft wennen hoor, geen Koninginnedag meer. Als je in Nederland woont wordt je meer ‘ondergedompeld’ in het hele Koningsdag-gebeuren, maar als Nederlander in Frankrijk komt het maar even voorbij en het blijft voor mij een beetje gek, het woord ‘bekt’ niet. De Nederlandse Vereniging in de Languedoc verzorgt wel een activiteit op deze dag, maar ja, de werkende Nederlanders hier krijgen daar natuurlijk geen vrije dag voor! (En de extra vrije dagen in Frankrijk vallen dit jaar ook slecht, voor de werknemers dan. 1 mei en 8 mei, beide op zondag….)

Het weerbericht voor vandaag in Nederland is niet zo positief, laten we hopen dat het meevalt. Fijne dag met de markten en spelletjes! (En trek een dikke trui aan).

P.S. Volgende week doen veel scholen in Frankrijk de ‘pont’, oftewel, ze slaan een brug met de vrije dagen. Hemelvaart vrij, dus dan de vrijdag ook maar. Is dat in Nederland ook zo? Of toch nog even ontsnappen aan het slechte weer? Kijk op onze site naar de beschikbare villa’s en lastminutes:

www.moerland.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.