Redders in nood!

egel2Onze zwembadmannen (en -vrouwen) zijn een paar weken geleden begonnen met het opstarten van de zwembaden en komen dan van alles tegen! Gisteren een egeltje in de put van de watermeter bij Villa Voltaire. Dat had het beestje nooit overleeft zonder de heldhaftige redding door Geoffrey en Sieb. Met gevaar voor eigen leven hebben ze de egel met een tang uit de put getild en in een zak gestopt, tot ze bij de volgende villa, La Garrigue, aankwamen. Daar hebben ze het beestje losgelaten aan de rand van de natuur, waar het beestje rustig kan bijkomen uit de winterslaap en op zoek kan gaan naar wat te eten onder het blad van de bomen.

Een gedachte over “Redders in nood!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.