Nieuwe villa met verwarmd zwembad in St Genies

In Saint-Genies-de-Fontedit hebben we net ‘Les Palmiers‘ in de verhuur gekregen. Een moderne ruime villa (8-10 personen) met grote en afgesloten tuin. Het zwembad kan verwarmd worden en er is een typisch Franse jeu-de-boules baan. Op de luxe tuinmeubels aan het zwembad kunt u heerlijk genieten van zon en rust terwijl de kinderen alle speelruimte hebben. ’s Avonds gaat de barbecue aan en is het urenlang tafelen op het fijne terras. Daarna rolt u voldaan één van de comfortabele bedden in tot er de volgende ochtend weer een vers stokbroodje bij de bakker gehaald kan worden. Een grote supermarkt is op nog geen 5 minuten rijden, de stad Béziers maar 15 km en iets verderop het strand. Binnen een kwartier-half uur rijden is er een kartbaan, kunt u kanoën, naar een avonturenpark, pootje baden in de rivier, wandelen en fietsen, golfen, naar een waterpark, …

Ga direct naar de villa

2 gedachten over “Nieuwe villa met verwarmd zwembad in St Genies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.