Het is bijna Valentijn!!!

hartjesHet is al bijna 14 februari, Valentijnsdag! Een goed moment om uw geliefde te verrassen met een origineel cadeau. Geen bloemen, lekker luchtje of etentje, maar een heerlijke relaxte vakantie in het Zuiden. Huur een huis met jacuzzi: samen in het warme bruisende water naar de heldere sterrenhemel staren, glaasje bubbels erbij. Schaaltje verse oesters: maak de schelp open, even los snijden, omkeren, vocht er uit laten lopen, over het buikje aaien en een beetje vers citroensap er over en dan …. slurp, naar binnen. Verrukkelijk! Met zo’n cadeau maak je het helemaal! En Moerland wil uiteraard ook graag een steentje (bubbeltje) bijdragen aan uw liefdesgeluk en geeft u een fles bubbels cadeau als u boekt (met aankomst 13/02/2016) tussen 05/02/2016 en 10/02/2016 EN bij de boeking vermeldt ‘Valentijn2016‘.

Klik hier om direct te reserveren bij Moerland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.