Op vakantie met de hond

Heeft u 1 of meer honden? Dan is het niet altijd makkelijk om een geschikt vakantieadres te vinden. Onze vakantiewoning ‘Me Plaï‘ is uitermate geschikt voor mensen met honden. Het terrein is afgesloten en van de eigenaar (heeft zelf Flatcoats) mag u maar liefst met 3 honden komen! Het huis ligt op een berghelling en u kunt er prachtige wandelingen maken. Ook is de rivier (L’Orb) op loopafstand, daar kunnen de hondjes even lekker zwemmen. Buiten ligt een tuinslang klaar als één van de honden een poetsbeurt nodig heeft. Door de dikke muren is het huis ook in de warme zomer aangenaam koel. En voor u zelf is het ook erg comfortabel met een goed uitgeruste keuken, prima bedden, Nederlandse TV en wifi. klik hier voor het huis

Enregistrer

Enregistrer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.