Moerland wenst u een gezond en zonnig 2016!

bonne anneeAl een paar dagen komen op tv via alle kanalen diverse jaaroverzichten voorbij en ik moet zeggen dat 2015 nou niet overkomt als een fantastisch jaar. Herman Finkers zei het ook al bij de Oudejaarsconference: ‘moet ik hier nu grappen over maken!’ Voor Moerland Verhuur was het zakelijk gezien best een goed jaar, op wat dips na, na de aanslagen in Parijs. Op zo’n moment hoef je bij klanten niet aan te komen met ‘kom gezellig genieten in Frankrijk’. Maar na de eerste dagen zakt dat vervelende gevoel weer wat af en krijgen mensen toch weer zin om op vakantie te gaan.

In 2015 hebben we helaas veel annuleringen verwerkt door overlijden van partners van huurders, ziektes, miskramen en andere ontzettend nare toestanden. Gelukkig hebben we minder berichten gekregen van mensen die hun baan kwijt raakten of failliet gingen. Ook hebben we weer afscheid genomen van trouwe eigenaren, door overlijden of verkoop van hun villa.

Lieve mensen, laten we hopen dat 2016 voor ons allemaal privé en zakelijk een voorspoedig en vooral gezond jaar wordt! Het hele team van Moerland wenst u het allerbeste en natuurlijk met een zonnetje, want dat helpt altijd!

BONNE ANNÉE!!

cropped-mg_3285.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.