Le Magnolia, villa met zwembad in Creissan

Net als in Prades, Roquebrun en bijvoorbeeld Pouzols Minervois weten ook de huiseigenaren in Creissan ons te vinden als ze hun huis willen verhuren. In 2016 komen er weer een paar in Creissan bij, waaronder Le Magnolia. Het grote voordeel van meer villa’s in één dorp is dat u met vrienden of familie tegelijk op vakantie kunt en ook privé met het eigen gezin kunt zijn. Wilt u meer informatie over villa’s die niet ver uit elkaar liggen? Dan kunt u ons het beste mailen of bellen, want wij weten natuurlijk hoe de verschillende villa’s ten opzichte van elkaar liggen.

Le Magnolia is een leuke villa voor 4 personen met prachtig uitzicht. De eyecatcher is het zwembad in de vorm van een amphore! In het zwembad is een ruim en laag ‘zit’ gedeelte dat zeer geschikt is om met kleine kinderen te spelen en poedelen.

klik hier om de villa en prijzen te bekijken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.