Voorjaarvakantie in de jacuzzi

In de voorjaarsvakantie (20/2-6/3) hebben we nog een paar mooie villa’s met jacuzzi beschikbaar! Het zwembad is dan nog niet in gebruik, maar lekker in de jacuzzi bubbelen is ook niet gek! Zonnetje, overdag lekker warm, er op uit, wandelen, jacuzzi, ’s avonds gezellig koken, wijntje, spelletje doen met de familie, … Wilt u nog meer redenen hebben om te komen genieten in het Zuiden?!

U vindt deze villa’s uiteraard op moerland.com

Een gedachte over “Voorjaarvakantie in de jacuzzi

  1. IK zou het totaal niet erg vinden om dan alleen gebruik te maken van de jacuzzi. Een zwembad is niet eens nodig. Lekker op je gemakje bubbelen is toch een hemel. Zeker na een lange periode alleen maar werk en verplichtingen. Ik zeg doen! Mijn portemonnee zegt overigens wel iets anders helaas. Nog even sparen dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.