Kerstmarkt in Narbonne ‘Les Fééries de Noël’

Van 5 december tot 3 januari bent u van harte welkom in de stad Narbonne voor de spektakels en feest rond de Kerst: des Fééries de Noël.

“Les Fééries de Noël à Narbonne” zijn diverse evenementen en activiteiten voor de hele familie en door het hele stadscentrum georganiseerd. Dit jaar is het thema “Noël gourmand, un Noël à croquer“, oftewel, alles wat met lekker snoepen te maken heeft! De kerstmarkt (Marché de Noël) op de Cours de la République, Kerstmarkt in de Halles, het schaatsbaantje op de Cours Mirabeau, het huisje van de kerstman bij het Palais des Archevêques, de kinder-kerstboerderij op de rue Jean Jaurès, optredens en concerten van de kabouters, circusartiesten, muziek, ….

En op 24 decejeux-concoursmber: la Grande Parade et le spectacle du 24 décembre. De kerstman arriveert via le Canal de la Robine tegen 16 h, en gaat dan met de feeën, de gekleurde reuzen en alle zijn helpers naar het Palais des Archevêques voor een spectaculaire licht- en lasershow.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s