BlackFriday bij Moerland

blackfridayNa Blue Monday is ook Black Friday overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het is altijd de dag na Thanksgiving en DE dag om in de States de kerstinkopen te doen. Alle winkels gaan vroeg open en bieden gigantische kortingen op de kerstcadeau’s. Moerland wil internationaal niet achter blijven, dus wij hebben vandaag (27 november 2015) ook een aanbieding. Voor elke reservering die op deze dag binnen komt zijn de reserveringskosten gratis. Wel ‘blackfriday’ bij reserveren vermelden svp.

Het onstaan van de term ‘Black Friday’ is overigens niet zo positief. Net als dat we in Frankrijk ’s zomers de zwarte zaterdagen hebben met het vakantieverkeer, gebeurt er in de States op zwarte vrijdag hetzelfde. Iedereen gaat shoppen, dus er zijn veel files en er gebeuren veel ongevallen. Aan de andere kant maken de winkeliers die in de rode cijfers staan deze dag weer kans om in de zwarte cijfers terug te komen voor het einde van het jaar.

www.moerland.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.