Dag van de Franse taal

12 November 2015 is de ‘Dag van de Franse taal‘ op veel Nederlandse scholen die Frans in het eindexamenpakket hebben. Er worden Franse markten georganiseerd, optredens en veel meer activiteiten. Doen uw kinderen er ook aan mee? Zo ja, dan horen en zien we graag uw/hun ervaringen! Misschien ook een goed moment om zelf even een internetcursusje op te zoeken, zodat u tijdens uw volgende vakantie in het Zuiden nog beter te begrijpen bent.

A bientôt!

Van de website van Table Ronde pour le français:

Op 12 november 2015 wordt de tweede landelijke Dag van de Franse taal gehouden. Op honderden scholen in het hele land organiseren de docenten Frans leuke themalessen en workshops, vaak in samenwerking met andere vakken, en nodigen zij gastsprekers en artiesten uit. Dit jaar ligt het accent daarbij op het belang van de Franse taal wereldwijd.

De Dag van de Franse taal is een feestelijk evenement voor de hele school, dat als doel heeft de keuze voor het Frans als examenvak te bevorderen. Door op een leuke manier bezig te zijn met hedendaagse Franse cultuur, de rol van Frans in studie en beroep en de verbinding met andere vakken, ervaren de leerlingen: Le français, c’est sympa, pratique, partout et pour tous!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.