Le Salin de l’île Saint Martin in Gruissan

Bij ‘Le Salin‘ in Gruissan wordt op natuurlijke wijze zeezout gewonnen. Het is heel interessant om te zien hoe dat in zijn werk gaat. Een gids doet rondleidingen langs de zoutvelden, maar in de boutique wordt ook een filmpje met duidelijke uitleg getoond. In de boutique zijn diverse soorten zout te koop, een leuk souvenir!

Naast de boutique is een kleine kunsttentoonstelling en een restaurantje waar je lokaal gekweekte oesters kunt eten: La Cambuse du Saunier. Heerlijk met wat zout van ‘Le Salin’ en een plaatselijk fris wijntje. (open van 01/05-03/10)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s