Aankomst door de week

Na de zomer is het bij sommige villa’s mogelijk om niet op zaterdag, maar door de week aan te komen. Neem contact met ons op als uw vlucht bijvoorbeeld op woensdag landt, dan kijken we naar de diverse mogelijkheden. Beddengoed en handdoeken kunt u bij ons huren, dus dat hoeft niet mee in de koffer.

Septemberaanbieding: Komt u aan in september? Dan krijgt u beddengoed en handdoeken voor 2 personen cadeau. (Geldt niet voor alle villa’s, informeer bij reserveren. Aanbieding geldig vanaf 29/08-30/09 met aankomst in september 2015, gebruik de code SEPBEDGRATIS. )

Beschikbare villa’s op 5 september: klik hier

2 gedachten over “Aankomst door de week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.