Een (mid)dagje in Narbonne

Narbonne Narbonne is een prachtige en vriendelijke stad waar het heel leuk winkelen is, relaxen op een terrasje, lekker eten, maar ook volop genieten van de geschiedenis en cultuur. Het Canal de la Robine loopt midden door de stad en het is mogelijk om een rondvaart te maken. In het historisch centrum zijn leuke winkeltjes en eettentjes verborgen in oude pandjes en op kleine pleintjes. Aan het grote plein ligt de Cathédral Saint-Just-et Saint-Pasteur, een indrukwekkend gebouw met mooi parkje. Ga ook even langs de ‘Halles’, de grote overdekte markt. De ‘gewone’ markt is op donderdag. Parkeren in het centrum is goed te doen, gewoon op een plek langs één van de allées, of in één van de grote parkeergarages.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.