Fête du Cru saint Chinian 19 juli: wijnfeest

glas wijnfeestZondag 19 juli is er weer wijnfeest in Saint Chinian. U kunt dan de wijnen van 30-40 plaatselijke wijnboeren proeven. Bij de entree van de markt koopt u een glas en iedere wijnboer zal er graag wat inschenken om u te laten proeven. De ideale gelegenheid om verschillende wijnen te proberen. De cave van Jougla uit Prades heeft net een nieuwe wijn uitgebracht, de ‘Sarremale‘. Klinkt heel spannend en gaan we zeker proberen!
Cave ‘La Servelière’ uit Babeau heeft onlangs een leuk proeflokaal geopend aan de doorgaande weg in Saint Chinian, maar ontvangt u ook graag tijdens het Fête du Cru om de heerlijke Rosé Doux te laten proeven. Een rosé met een zoetje, een heerlijk wijntje voor het apero. De gewone markt gaat ook gewoon door. Het wordt wel druk, u kunt waarschijnlijk het beste bij de school parkeren.

entree wijnfeest

3 gedachten over “Fête du Cru saint Chinian 19 juli: wijnfeest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.