De boer op: zelf fruit plukken!

top fruitBij Top Fruit in Argeliers kunt u zelf met de kinderen fruit plukken, leuk om ze te laten zien dat het niet bij Albert Hein in de schappen groeit, maar aan bomen en struiken. Uiteraard hebben ze alleen het seizoenfruit. U krijgt een mandje mee en kan het zelf volladen met al het lekkers. De prijzen zijn erg gunstig! Ze zijn 7 dagen per week geopend, van 9-12 en 15-19. Overigens hebben ze ook tomaten, courgettes, aubergines, etc.

Het exacte adres vindt u op de website: top fruits

Dessert tip: koop zo’n grote watermeloen (pasteque), soms zijn ze zonder pitten te krijgen (sans pepins), beetje poedersuiker er over en fijngesneden munt!

2 gedachten over “De boer op: zelf fruit plukken!

  1. We zijn er geweest. Erg leuk en leerzaam om te doen. Een unieke belevenis voor jong en oud. Ook eigen wijn te koop. De eigenaar staat zelf in de groentenkraam en geeft je op een vriendelijke manier aan wat en hoe je je eigen groente en fruit het best kunt plukken. Heb je per ongeluk een meloen geplukt welke nog niet rijp is? Geen nood, die hoeft niet afgerekend te worden. Absoluut de moeite waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.