Prachtige domaine in Bédarieux aan de Orb

Le ParcIn Bédarieux hebben we een prachtige domaine in de verhuur voor maar liefst 12 personen. Onlangs is de benedenverdieping nieuw gedecoreerd en het ziet er weer schitterend en stijlvol uit. Het terrein is groot en een heerlijke speelplek voor kinderen. In huis heeft bijna elke slaapkamer een privé badkamer en het biedt een paar geweldige extra’s: een sfeervolle biljartkamer met Chesterfield bankje, een martelkamer (fitness ruimte) met iets van 8 apparaten voor de sportievelingen, een speelruimte voor de kinderen met onder andere een tafelvoetbalspel, een aparte eetkamer, heerlijke keuken, … eigenlijk te veel om op te noemen. Deze villa moet je zelf ervaren! De winkels zijn op loopafstand en het is niet ver van het centrum van Bédarieux, maar je waant je op het platteland in de mooie schaduwrijke tuin met groot en diep privé zwembad. Buiten zijn diverse zitjes en eetgelegenheden, de eettafel op het terras bij de keuken kan binnen een handomdraai omgetoverd worden in een tafel voor 12 personen.

Kijkt u hier onder de nieuwe foto’s! Prijzen en beschikbaarheid: klik hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.