Restaurant tip: Chez Jean Marc in Bize Minervois

Chez Jean Marc (vroeger L’Appaloosa) is een sfeervol en goed restaurant in Bize-Minervois. Chef Jean en zijn vrouw Rachel heten u van harte welkom en verwennen u met lekkere gerechten, waarvan enkele met een Aziatische ‘touch’. Bijvoorbeeld saté met pindasaus, chicken tikka, loempiaatjes. Een bezoekje waard! Chef Jean heeft een indrukwekkende lijst van restaurants waar hij eerder werkte en hij heeft zelfs voor ‘Queen Elisabeth’ gekookt in Maleisië. Voor of na het eten kunt u pootje baden in de rivier ‘La Cesse’ aan de overkant of even nagenieten in de schaduw van de platanen. Het restaurant vindt u aan de doorgaande weg in Bize. Bon Appetit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.