Suppen bij Leucate

wesh centerAls u bij het Forteresse de Salses geweest bent (zie bericht van gisteren) kunt u gaan afkoelen en lekker actief zijn op het water van het meer van Leucate! Een paar uurtjes ‘suppen’ op het water. Wat is dat nu weer??? Stand Up Paddle! Oftewel: staand peddelen. Op een soort surfplank kan je staand en peddelend het meer van Leucate over. Gezellig toch, met een paar vrienden of familie. Wij hebben goede ervaringen met Wesh Center. Hieronder vindt u de link naar hun website met prijzen (€30 voor 3 uur) en adres. Ook kunt u er surfplanken huren en er is een restaurantje.

website van Wesh Center

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.