Wijn proeven en rondleiding bij Belot (Saint Chinian)

belot 4 belot belot2 In juni , juli en augustus kunt u als huurder van Moerland elke dinsdag om 16.00 uur terecht bij Chateau Belot voor een wijnproeverij en rondleiding door de wijngaard en cave. Dit is allemaal gewoon in het Nederlands! Opgave kan bij Moerland 0467 380791. U vindt de domaine naaste de rotonde net voor St Chinian, als u uit de richting Cessenon komt.

3 gedachten over “Wijn proeven en rondleiding bij Belot (Saint Chinian)

  1. Vanmiddag een bezoek gebracht aan Belot. Erg leuke (privé)rondleiding gehad van een echte gepassioneerde “wijnboer”. We hebben gezien hoe de ranken worden gesnoeid tot aan het etiketteren van de wijnflessen. Uiteraard wat geproefd en wat inkopen gedaan voor directe consumptie. Natuurlijk straks ook een paar flesjes mee naar huis om nog eens na te kunnen genieten. Wat ons betreft: leuke tip, altijd doen.

  2. Hele leuke rondleiding en wijnproeverij gehad bij Belot. De Nederlandstalige gastheer was ietwat overdonderd door de hoge opkomst maar gaf desondanks een interessante rondleiding. Na deze rondleiding heerlijk verschillende rode, witte, rose en apperitief wijntjes van Belot geproefd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.