Pasen in de jacuzzi

villa MyosotisNog een paar weekjes en dan is het weer Pasen! Maar nog niet te laat om uw paaseieren in een Franse tuin te komen verstoppen. Dat is wel een risico trouwens, de eerste keer dat wij eitjes in de tuin verstopten vonden we gesmolten chocola in vrolijk gekleurde folie terug….die teleurgestelde gezichtjes van de kinderen…. U bent gewaarschuwd! We hebben nog wat villa’s beschikbaar met jacuzzi, als de temperatuur dan niet zo hoog oploopt is dit een heerlijke luxe en 200 % genieten!Klik hier om de beschikbare villa’s met jacuzzi te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.