Leuk dagje uit voor actieve watersporters in Barcarès

teleskiIn ‘Le Barcarès’ kunt u bij Téléski Barcarès terecht voor een ochtend of middag actief plezier op het water. U kunt er oefenen met waterskiën, ‘Wakeboard’ en ‘Kneeboard’. De waterskiërs worden met een kabel 900 meter over een beveiligd deel van het meer getrokken. Zeer geschikt ook om het gewoon een keer te proberen. Een ‘wakeboard’ is een snowboard voor op het water en op een ‘kneeboard’ ga je op de knieën. Het is voor kinderen vanaf 8 jaar en daarna voor alle leeftijden. Prijzen vanaf €19,00/uur. Een familie van 4 of meer krijgt 10% korting. Er is een restaurantje en terras met uitzicht over het meer en een speeltuintje voor jongere kinderen.

teleski2

In de buurt ligt een prachtig chateau, in Salses-le-Château, en in Rivesaltes kunt u de overheerlijke bekende Muscat gaan proeven.

Naar de website van Téléski voor meer informatie en prijzen.

2 gedachten over “Leuk dagje uit voor actieve watersporters in Barcarès

  1. Ja waterskieën lijkt me leuk Maureen ! Alle gekheid op een stokje , ooit kampeerden we bij Le Barcarès . Toen was er nog totaal geen vertier .Zelfs geen flats of zo. Wel veel wind ,we zijn toen terug gegaan naar de Tarn . Hans en Sari woonden toen nog niet in Prades. Kan je nagaan hoeveel verleden ik heb. Groet aan allemaal in het bijzonder Sari , Ploon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.