Cadeautip voor Valentijn

Nog 1 dag om uw Valentijns verrassing voor te bereiden!

Nieuws uit de Languedoc

zeepjesHet is al bijna 14 februari, Valentijnsdag! Een goed moment om uw geliefde te verrassen met een origineel cadeau. Geen bloemen, lekker luchtje of etentje, maar een heerlijke relaxte vakantie in het Zuiden. Huur een huis met jacuzzi: samen in het warme bruisende water naar de heldere sterrenhemel staren, glaasje bubbels erbij. Schaaltje verse oesters: maak de schelp open, even los snijden, omkeren, vocht er uit laten lopen, over het buikje aaien en een beetje vers citroensap er over en dan …. slurp, naar binnen. Verrukkelijk! Met zo’n cadeau maak je het helemaal! En Moerland wil uiteraard ook graag een steentje (bubbeltje) bijdragen aan uw liefdesgeluk en geeft u een fles bubbels cadeau als u boekt tussen 10/02/2015 12.00hr en 14/02/2015 23.59hr EN bij de boeking vermeldt ‘Valentijnscadeau‘.

knipoog(met dit bericht heb ik natuurlijk geen persoonlijke bedoelingen)

View original post 3 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.