Terug naar vroeger, de goede oude tijd

2015-01-27 13.12.24Kent u dit nog ? Dan is de kans groot dat u bij één van onze ‘oudste’ huurders hoort. We zijn heel benieuwd naar verhalen en foto’s van de beginjaren van Moerland Verhuur. Welke huizen heeft u gehuurd, hoe vaak, kwam u al met uw ouders en nu zelf met de kinderen ?

Laat ons en de lezers van de blog meegenieten van de ‘goede oude tijd’ en stuur uw belevenissen en foto’s naar contact@moerland.com

Of begin direct aan nieuwe herinneringen met een vakantie via Moerland in 2015!

2 gedachten over “Terug naar vroeger, de goede oude tijd

  1. Hallo Sari: dit is leuk een catalogus van 1995, die heb ik ook nog gekend ,veel leuker is dat wij in 1992 s`middags bij u op het terras zaten om een lekkere glaasje fris te nuttigen, wij moesten bij u de sleutel nog ophalen voor villa domenk – zal wel verkeerd getypt zijn , maar desalniettemin toch een heerlijke vakantie gehad.toen enkele jaren over moeten slaan vanwege dat de kinderen het huis gingen verlaten en trouwen, en 2001 weer op vakantie bij paul van der putten,- in la bastide 2002- le papillon in de prades sur vernazobre in 2004 mijn twee dochters in 2006 bij Paul – in 2007 in de vesenca – in 2008 in le ancre – en in 2011 voor het laatst bij Paul, – altijd een goede vakantie gehad en goede sevice. jammer dat we nu verstek moeten laten gaan vanwege ziektes van mijn vrouw, maar hopen toch op spoedig herstel, zodat we snel kunnen komen,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.