Blue Monday

Het eerste nieuws vanmorgen: het is weer Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar! En dan kijk je naar buiten, inderdaad, het is bewolkt. Bah, je zou er bijna depressief van worden. Maar dan, doe je je ogen dicht en voel je de warme zon, oh nee, het is de kachel! Hè, nou even deze dagdroom niet verpesten.
Opnieuw: je voelt de warme zon, ziet de prachtige blauwe lucht, hoort het zachte geklots van het water in het zwembad, je haalt je hand door de lavendel en ruikt die heerlijke lucht…… En dan realiseer je je dat deze dagdroom werkelijkheid kan worden, pak je tablet en ga op zoek naar de zon!

Klik hier voor het beste medicijn en vitamine Z op deze ‘Blue Monday’.

Advertenties

Een gedachte over “Blue Monday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s