Roquebrun in de Hérault (Languedoc)

Hier wat foto’s van het prachtige dorpje Roquebrun aan de rivier de Orb. Vlakbij Roquebrun ligt het gehuchtje Ceps, daar zijn ook enkele foto’s gemaakt. In Frankrijk zijn er meer dorpjes die Roquebrun heten, maar ‘ons’ Roquebrun ligt in de Hérault, in de Languedoc. We hebben er diverse mooie villa’s met en zonder zwembad te huur, een directe link naar deze huizen vindt u onderaan deze pagina.

Er is een strandje aan de rivier waar kinderen erg leuk kunnen spelen en zwemmen. U kunt hier een kano huren (korting via Moerland!), een waterfiets en met een step voor volwassenen de bergen in (of de berg af eigenlijk). Restaurants ontbreken hier ook niet, er is een cafeetje en een snackbar. U kunt boodschapjes doen bij de kleine supermarkt en uiteraard is een bakker voor de baguettes en croissantjes! Het oude dorpsdeel bestaat uit van die leuke smalle straatjes en bovenin het dorp kunt u de Mediterrane tuin bezoeken.

 Naar al onze villa’s in Roquebrun: klik hier

Een gedachte over “Roquebrun in de Hérault (Languedoc)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.