Uitbuiken na de Kerst

dikke kerstmanWie voelt zich net als deze kerstman na een paar dagen eten en drinken? Maak dan een paar dagen gewoon een lekkere (uitgebreide) salade. In de Franse restaurants kan je ook van die heerlijke (maaltijd) salades bestellen, laat dat een inspiratie voor thuis zijn!

Neem bijvoorbeeld een ‘feuille de chêne’ salade met lekkere feta, tomaatjes en een uitje. Of warme uitgebakken spekjes, toast met gegrilde geitenkaas, tonijn, gerookte kip, noem maar op. Dressing van wat olijfolie, citroen, mosterd, honing en peper/zout. Et voilà, stokbroodje erbij of een omeletje en de salade wordt zo naar wens heel licht of juist wat aangekleder, maar toch een lekker en gezond bord sla!

En daarna zijn we weer klaar voor de oliebollen!!!

ga hier direct naar de Moerland Verhuur website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.