Moerland Verhuur gaat mobiel!

moerland siteDe website van Moerland Verhuur is vanaf heden nog beter te bekijken op uw smartphone of tablet. Er is hard gewerkt aan een mobiele versie die zich automatisch aanpast aan de resolutie van uw smartphone of tablet. Uw eventuele opmerkingen over de mobiele versie kunt u mailen naar contact@moerland.com.

Om dit heugelijke feit samen met u te vieren krijgt u de helft van de dossierkosten cadeau als u voor 1 januari 2015 reserveert en dan ‘mobiele korting‘ vermeldt. (geldt voor reserveringen binnenkomend vanaf zaterdagmiddag 27/12)

naar de website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.