Korting op uw wijnbestelling bij Vin D’Oc

vindocMet uw Moerland reserveringsnummer krijgt u bij uw eerste wijnbestelling bij Vin D’Oc maar liefst 10 % korting! Wilt u thuis nog een keertje nagenieten van de heerlijke Languedoc wijnen, kijkt u dan op de website van Vin D’Oc. U kunt er ook leuke cadeau pakketten bestellen. Ideetje voor de kerst misschien?

Klikt u hier om direct naar de site te gaan.

2 gedachten over “Korting op uw wijnbestelling bij Vin D’Oc

  1. wel dat is wel heel fijn omdat wij als we terug zijn van verlof toch een bestelling gingen doen ,of is die actie al verlopen, heb verschillende malen een fles cadeau gedaan , en iedereen was blij en vonden de Fleur de Vignes super lekker

    1. Hoi Joske, dat is een bericht van 2014 en het ging om de 1e wijnbestelling, dus ik denk niet dat deze actie voor u geldt. Jullie kunnen het beste even op de website van Vin D’Oc kijken of er op het moment een aanbieding bij ze is: http://vindoc.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.