Veilig arriveren op uw vakantiebestemming in Zuid Frankrijk

peageNet als in veel Europese landen moet er in Frankrijk een veiligheidshesje in de auto liggen en is de bestuurder verplicht er één te dragen bij pech. Daarnaast moet er altijd een ongebruikte alcoholtester in de auto aanwezig zijn.

 

Als u pech heeft met de auto op de snelweg, ga dan zo snel mogelijk achter de vangrail staan en vergeet de kinderen niet. Eén van onze huurders heeft dit jaar meegemaakt dat zijn auto total loss werd gereden door een vrachtwagen, op de vluchtstrook! Gelukkig geen persoonlijk letsel, maar wees gewaarschuwd!

Zorg dat u altijd voldoende water in de auto heeft voor het geval u in de file terecht komt.

Met de ‘tolbadge’ (te koop bij de ANWB) kunt u veel sneller door de tolpoortjes, u vermijdt lange wachttijden bij de péage. Heeft u geen tolbadge, dan kunt u geen gebruik maken van de poortjes met alleen een T. Wel handig is om een creditcard te hebben voor de tol.

En….let op….bekeuringen worden gewoon opgestuurd naar Nederland, justitie vindt u daar ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.