Fietsen huren in de LANGUEDOC – Béziers

fiets2

location de velos beziers

Wij zijn Timo en Isabella.  We wonen sinds juni 2011 in Béziers.

Timo is geboren en getogen in het zuiden van Nederland.  Zijn familie verhuisde rond tijdens zijn jeugd en belandde in Amerika (Alabama) na twee jaar in Spanje en zes maanden in Nieuw-Zeeland.  Isabella werd geboren in Amerika uit een Italiaanse familie.  Timo was een telecommunicatie-ingenieur; Isabella was professor aan de universiteit en is een beeldhouwer.

We ontmoetten elkaar in 2004.  Na zeven jaar hebben we besloten om te trouwen en te verhuizen naar het zuiden van Frankrijk.  We kozen Beziers gewoon door het openen van de atlas.  Wij houden veel van dit gebied.  We hebben onze trouwe fietsen meegenomen uit Amerika, en ontdekten al snel hoe gemakkelijk en leuk het is om hier te fietsen.

Kom het zelf eens zien!

Vliegreizen met een fiets wordt meer en meer lastig, evenals het meenemen met uw auto. Waarom niet uw fiets thuis laten en er één huren?  Relax Rentals biedt u hoge kwaliteit fietsen aan.

Vanaf  2012, zijn al onze fietsen voor volwassenen van het merk Giant.  Alle fietsen worden regelmatig onderhouden en schoongemaakt, en ondergaan een grondige inspectie voor en na elke huurperiode.

Al onze fietsen worden geleverd met een handige zadeltas met daarin een complete reparatie kit inclusief lijmvrije binnenband plakkers en extra binnenband.

Optionele uitrusting gratis en op aanvraag: hoge kwaliteit verlichting, stuurwiel tassen, sloten, flessenhouders, helmen, enz.

*** Veel mensen willen hun eigen zadel, fiets-schoenen en pedalen brengen. Laat het ons weten als u van plan bent dit te doen.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van hoge kwaliteit fietsen.  We hebben flink de tijd genomen om fietsen te bestuderen en er één uit te kiezen die ideal is voor ons gebied.  Onze fietsen zijn sterk, betrouwbaar, comfortabel en uitgerust met hoogwaardige onderdelen.  Ook waren we er op uit om een ​​fiets te kiezen met niet alleen veel versnellingen, maar, nog belangrijker, goede overbrengings-verhoudingen.  Het zijn tenslotte de overbrengings-verhoudingen die bepalen hoe gemakkelijk het is te fietsen.

Onze fietsen zijn gebouwd om lange afstanden te rijden, in een veelheid van terreinen.  Onze fietsen zijn gemaakt door Giant (fabriek in Lelystad, Nederland).

kijk op de  website voor de prijzen – Nederlands – Engels – Duits en Frans

Adres: 70 alles Paul riquet, 34500 in Beziers – tel +33 638123282. GPS N 43.339753 – E 3.218424
Parking vlakbij (naast de Fontein)

fiets1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.