WK 2014: voetbalvilla ——- actie verlengd!

Deze ‘voetbalvilla‘ actie wordt verlengd tot 15 april!

Nieuws uit de Languedoc

aWe kunnen ons voorstellen dat er een aantal mannen in Nederland zijn die een beetje zenuwachtig worden als de vrouw des huizes over de vakantie begint. WANT, ‘we kunnen het WK en de napraatprogramma’s niet missen’. Wat is een WK zonder Johan Derksen, Wilfred Genee en al die andere mannen die er verstand van hebben.

Voor deze potentiele huwelijkscrisis bieden wij de oplossing: U huurt een voetbalvilla! Dat is een villa met Nederlandse TV zenders, u hoeft niks te missen. Als u zo’n villa boekt voor minimaal 2 weken tijdens het WK (12/06-13/07/2014) krijgt u van ons een pakketje ‘Avondje Voetbal Kijken’ bij aankomst cadeau.

View original post 36 woorden meer

4 gedachten over “WK 2014: voetbalvilla ——- actie verlengd!

  1. Leuk, maar weet je toevallig op welke Franse zenders het WK wordt uitgezonden. In de vakantiewoning die wij gehuurd hebben kunnen we Franse zenders en internationale zenders bekijken maar geen Nederlandse.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.