Villa’s met verwarmd zwembad

Er zijn nog een aantal villa’s met verwarmd zwembad beschikbaar, ook nog tijdens de voorjaarsvakantie! Boek snel om niet naast ‘het verwarmde bad’ te vissen en profiteer van een paar leuke aanbiedingen.

Nieuws uit de Languedoc

Filome, villa met verwarmd zwembadIn ons bestand hebben we een selectie mooie villa’s met te verwarmen zwembad! Ideaal voor bijvoorbeeld de meivakantie. De zwembaden zijn operationeel vanaf 1 april, dus vanaf die datum kan ook de verwarming aan. Terwijl iedereen nog bij het kacheltje zit, kunt u al lekker zwemmen.

De volgende villa’s hebben een te verwarmen zwembad:

View original post 3 woorden meer

2 gedachten over “Villa’s met verwarmd zwembad

  1. Beste Maureen,
    Wat leuk om een blog te lezen. Wij hebben ook serieuze plannen om ons te gaan vestigen in omgeving van Beziers maar misschien ook richting Gard. Mijn man en ik zullen eind April veel kilometers rijden om de omgeving te verkennen want wij zijn al ruim twintig jaar bekent in de provence maar niet heel erg in de gebieden lager gelegen en de provence is voor ons te kostbaar.
    Omdat ik al het getut wil afwisselen met een paar bezoekjes aan leuke markten vroeg ik me af of er überhaupt grote markten ,zoals in Narbonne of Pezenas er al eind april zijn. Zou ik dat via jou te weten kunnen komen want ik heb werkelijk geen idee hoe ik dat kan vinden. Ik zag dat jij ook op jou blog allerlei markten had staan maar daar staat niet bij in welke maanden deze markten er zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze er misschien wel het hele jaar zijn. Ik ga nu nog even verder struinen op jou blog want er is genoeg te lezen ! Wij gaan met het gezin in juli met een camper drie weken rondreizen in la douce france en ook daar hebben we veel zin in. Voorlopig staat eerst een weekje met zn tweeën in de agenda ! Ik wens jou veel schrijf plezier. Ik zal je i.i.g liken op FB !

    1. Hoi Ingrid, de meeste markten zijn het hele jaar door. Voor speciale, jaarlijkse brocantes en vide-greniers is het ook een idee om aan het eind van de week op de website van de Midi Libre te kijken. In Narbonne heb je natuurlijk de ‘Halles’, dus daar is altijd markt en op donderdag en zondag ook. Een leuke wekelijkse markt is in St Chinian op zondagochtend, één van de grotere markten hier in de buurt. Veel reisplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.