Sfeervol filmpje van Villa Pre du Moulin

Deze leuke villa is te huur bij Moerland. Kijkt u alvast het filmpje om in de vakantiesfeer te komen:

 

Omschrijving van de villa:

Dit is geen standaard vakantiewoning. Dit huis is nou echt een privéhuis in de campagne waar de eigenaar alles wat hijzelf waardevol vindt, wil delen met de huurders. Dat betekent dat het huis toegespitst is op gezelligheid en dat er buiten genoten kan worden van de prachtige natuur, meer dan 5 ha. terrein met eigen rivier en watervallen.

Dat betekent dat er klompen, laarzen, fietsen, allerhande gereedschap zoals maaimachines, motorzagen, hoge druk spuit, compressor, cementmolen etc. staan en binnen flessen drank, kruiden, golfclubs etc. daar kan de huurder gebruik van maken als hij of zij daar zin in heeft. Aan het begin van het terrein aan de weg staat een oude cave, bij het huis staat een gerestaureerde schaapskooi en aan de binnenplaats staat een grote garage.

Dat betekent ook (de campagne) dat er schapen, paarden, wilde zwijnen, reeën en hagedissen in de buurt (kunnen) zijn.

De buren, nou ja buren? Het is toch wel 400m, mogen hun paarden in het verderop gelegen weiland zetten maar alleen als u dat leuk vindt. Niet? Geen enkel probleem, de buurman zet ze ergens anders. (Jeannot et Pierrot Guilhaume, de leukste buren die je kunt hebben 0467972524)

Puur natuur wil niet zeggen dat er geen comfort is, in tegendeel, wasmachine, droger, 3 tv’s, dvd, ijskasten, afwasmachine, het is er allemaal.

Houdt u er wel rekening mee dat wat voor de één het paradijs op aarde is, is voor de ander te stil!! Te veel groen? Te weinig buren? Dit is echt iets voor de liefhebber van schoonheid, rust, weg van alles, lekker eten, lekker drinken, lekker sporten, het meeste kan nog in de eigen tuin/op het eigen terrein.

Vlakbij (2 km) zijn de Grotten de La Devèze, een vlakke! fietsroute over het oude spoor, 3 voortreffelijke restaurants binnen twee km. en de prachtige 18 holes golfbaan van Mazamet La Barouge binnen een half uurtje. Grotere supermarkten, restaurants,winkels en de dorpsmarkt zijn allemaal in St Pons (7 km).

5 gedachten over “Sfeervol filmpje van Villa Pre du Moulin

  1. Wat een mooi filmpje! Wij hebben voor de eerste 2 weken van augustus geboekt en kijken er enorm naar uit. In het filmpje is een meer te zien… is dat ver weg van het vakantiehuisje?

  2. Maureen, Wat een leuke weetjes de laatste tijd. We genieten ervan en kijken met nog meer plezier uit naar onze maand in Frankrijk. Charda en Wijbrand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.