Mountainbike Fietstochten in Zuid-Frankrijk

Door de Hérault, de Aude en in de directe omtrek van de vakantiehuizen van  Moerland Verhuur lopen veel wandelpaden die u uitnodigen tot een ontdekking van het rijke landschap en cultuur van de Languedoc.

Tussen de wijngaarden, de ruwe rotsen, en diepe kloven, leiden deze paden u langs ruïnes, bronnen, kleine dorpen door een impressionerend landschap. De meeste paden zijn ook toegankelijk met een mountainbike (VTT : “Vélo Tout Terrain” in het Frans).

Sinds dit voorjaar, geniet ik van de wandelpaden van de regio met mijn nieuwe mountainbike : Prachtig !

Ik ben ook, sinds vorige week,  bezig om de fietstochten op te nemen met de GPS van mijn Iphone zodat ik ze dan ook op internet kan uploaden.  Hier zijn alvast de twee eerste fiets- wandelpaden die ik ge-upload heb op de Geolives website:

Le Priou – Montahuc – 14 km
Prades sur Vernazobre – La Rouvelane – 7,5km

Het is ook mogelijk om andere fiets- wandelpaden te vinden op deze website: trails.geolives.com.

8 gedachten over “Mountainbike Fietstochten in Zuid-Frankrijk

  1. Graag ontvang ik wandeltochten in de buurt van Najac/Siran, aangezien ik vanaf vrijdag 4 juni tot en met 25 juni logeer in het huis Les Pyrenees in Najac. Ik hoor graag van jullie en ik wil nog even een antwoord op mijn vraag of ik vloeibare of poeder wasmiddel kan meenemen.

    Dank je en tot spoedig Charda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.