Boekingen zomervakantie boven niveau vorig jaar

wereldbolAMSTELVEEN (AFN) – Het aantal boekingen voor zomervakanties naar het buitenland ligt nu 4 procent hoger dan vorig jaar rond deze tijd. Dat blijkt uit gegevens van Gfk Retail & Technology, dat zich baseert op de kassagegevens van de reisbureaus en de onlineboekingen inclusief losse vluchten… Lees het hele artikel op ReisinBeeld.


Ook bij Moerland Verhuur zijn de vakantieboekingen voor de zomervakantie 2009 beter dan vorig jaar… en doordat in mei 2009 de schoolvakanties minder gunstig zijn dan in 2008, zijn de vakantieboekingen voor de maand mei dan ook minder dan vorig jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.