Carcassonne – Festival des 2 cités – Juli 2009

carcassonne-festivalDit jaar, in Carcassonne, zijn de twee vorige festivalen tot één groot festival samengebracht : het “Festival des 2 cités” van 4 t/m 31 juli 2009, die nu een van de grootste van Frankrijk gaat worden met haar 80 voorstellingen (opera, dans, theater, klassieke muziek, Franse en internationale popmuziek), waarvan er 60 gratis zijn.

f_carcassonne_languedocHet word dus het cultureel evenement van Zuid-Frankrijk. De hele maand juli en op 8 verschillende podia van Carcassonne, zullen bekende artiesten uit verschillende windstreken optreden.

Voor de eerste keer (op 6 juli 2009) , zal de Esplanade Gambetta gebruikt worden als podium voor één van de bekendste popgroepen ter wereld: DEPECHE MODE. De legendarische comeback van deze band zal dè muzikale happening van 2009 zijn.

Op 2 april zal de officiële presentatie van het volledige programma van het “Festival des 2 cités” plaatsvinden.

Links: Plattegrond van Carcassonne, Carcassonne La cité, Festival de Carcassonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.