Wandelvakantie in Zuid-Frankrijk – Languedoc

– genoemde wandelgids is niet meer te krijgen, maar op onze website kunt u wel directer zoeken naar vakantiehuizen in ons thema ‘ wandelvakantie‘. –

Een wandelvakantie in het prachtige heuvelachtige tot bergachtige landschap van de Orb vallei in Zuid-Frankrijk? Dat is mogelijk met de wandelgids “Balades en terres d’Orb”. Voor de ervaren of de onervaren wandelaar, meer dan 60 locale wandelpaden van 4 tot 15 km in 29 typische Zuid Franse dorpjes (Languedoc). Wandelpaden op z’n Frans ? Dat zijn PR’s, oftewel “petites randonnées”. Meestal goed voor een dagwandeling van een paar uur.

“Balades en terres d’Orb” is een gedetailleerde wandelgids, met voor elk circuit, en kaart, de lengte in kilometers, een indicatie van de tijd die nodig is, het hoogteverschil, de IGN kaartnummer en natuurlijk ook foto’s en verhalen (in het Frans) over bijzonderheden die uw tegenkomt. Deze gids is gemaakt door de “Charte Intercommunale des Coteaux de l’Orb et du Vernazobres” en is ook bij Moerland Verhuur verkrijgbaar

 

 

Enregistrer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s