Kruidenierswinkeltje in Prades sur Vernazobre

kruidenierswinkelDagelijks geopend van 9.00 – 11.00 uur (behalve op zondag- en feestdagen). U kunt hier o.a. uw verse stokbroodjes, croissantjes, melk, frisdranken, vleeswaren, fruit, groenten en kaas halen. (brood moet wel van tevoren betseld worden bij het winkeltje)

Over Prades-sur-Vernazobre: Prachtig dorpje van 250 inwoners in de Languedoc op 5 km van Saint-Chinian en Cessenon-sur-Orb en op 30 minuten van Béziers. Ten Zuid-Oosten van Prades prachtig heuvelachtige landschappen met wijngaarden. Ten Noord-Westen een iets meer bergachtig landschap met bossen. Een gebied met prachtige wandel- en fiets mogelijkheden.

Vakantievillas in Prades-sur-Vernazobre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.